mbsios-Modbus Enter slow poll mode

I’m using flexy 205 with extension 2 port serial card. The serial card Port 1 is configured for RS 485. I’ve connected 8 slaves. When i try to fetch data Modbus enter slow poll mode error is coming.

You may have a few tags with errors. You can use the IO server Global settings you can enable the [Disable tags in error] option. this should disable the tag having issues to allow you to fix the issue. You can also look in the event logs for any modbus errors.

Deryck

Hi Deryck,
Already i’ve already enabled the option. Then also i’m facing the same issue.

I Checked in event log there is no error related to modbus

Do you get an error message when you hover over the exclamation point?

Deryck

Hi deryck,
Sorry I can’t understand…

VIJAY SUNDAR C R S
PMD 1
8220222198

if you leave your mouse cursor over the (!) does an error message appear?

Hi deryck,
It is showing no communication

VIJAY SUNDAR C R S
PMD 1
8220222198

Can you share a backup from ebuddy with support files for me to take a look at?

Deryck

Hi deryck,
Our shift is ended,will share the necessary backup tomorrow…thank you

VIJAY SUNDAR C R S
PMD 1
8220222198

I would also recommend opening a case on http://support.hms-networks.com/ as well this will open you a case with the support team local to you.

MOVED TO STAFF NOTE (2.9 MB)
Deryck,
Attached the Ewon backup with support files

Hi @VIJAYSUNDAR,

Deryck is out until Tuesday. Have you created a case at the HMS Support Portal?

Not Yet

I would recommend doing that if this is an urgent issue as it will go to your local support group who can also work with the Ewon team directly.

Hi @VIJAYSUNDAR,

Were you able to resolve your Modbus communication issue?

Hi @kyle_HMS ,
No still problem persists

Hi @kyle_HMS ,
I’ve raised ticket in HMS support portal

Hi @kyle_HMS / @deryck_hms ,
The above said issue has been sorted out. I took support from HMS India technical support.

Thanks for the update @VIJAYSUNDAR!